8 Kasım 2012 Perşembe

laura ginelli ruj- farmasi kozmetik



merhabalar

ilk ürünümüzü tanımaya başlayalım. laura ginelli kolleksiyonundan güzel bir ruj,

ayarlanabilir gayet koyu mat bir kırmızı , gayet beyaz tenli olduğum ve ışıltıyı çok sevdiğim halde bu renge bir şans vermek istedim . çok yoğun olmasada bugün kullandım ve hoşuma gitti siyah kalem rimel ve kırmızı ruj makyajıda bana yakışıyormuş :)

bir rujdan ben ne beklerim ?

tenime yakışmasını, rengini kolayca vermesini, en mühimi dudaklarımı kurutmamasını, en az 3-4 saat kalıcı olmasını, içeriğindeki kimyasallarda artık çok çok mühim ,eh bu arada fiyatında biraz uygun olmasını beklerim.

renk herkese göre değişen bir durum 7 rengi var , rujumuz rengini tek darbede veriyor, dudaklarım kurumadı ağır metaller içermiyor ve fiyatı şuan 7-8 tl arasında iyi mi iyi :) bu rengimizin kodu 01 aşağıda gördüğünüz katalog sayfasının en üstteki ürünü bu seri hep mat renklerden oluşuyor

ambalajı ise gayet kaliteli fiyatına göre denenebilir diyorum.











4 yorum:

  1. Definitely imagine that which you stated. Your favorite justification seemed to be on the web the easiest thing to be aware of.
    I say to you, I certainly get irked whilst other folks think about
    worries that they just don't understand about. You managed to hit the nail upon the top and also outlined out the whole thing with no need side-effects , people can take a signal. Will probably be again to get more. Thank you

    Also visit my website ... Golf buggy batteries melbourne

    YanıtlaSil
  2. Good Blog, Good Article
    Please also visit my blog : myfamilylifestyle.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. Heya i'm for the first time here. I found this board and I find It really useful & it helped me out a lot. I hope to give something back and help others like you aided me.

    Here is my weblog ... discount golf bags free shipping

    YanıtlaSil
  4. Howdy just wanted to give you a quick heads up. The words in your article seem to be running off the screen in Internet explorer.
    I'm not sure if this is a formatting issue or something to do with internet browser compatibility but I figured I'd post to let you know.
    The design and style look great though! Hope you get the problem resolved soon.
    Kudos

    my webpage ... golf Cart batterys

    YanıtlaSil